Over Rica Friesland

Na mijn studie autotechniek ben ik in 1994 in de autobranche aan het werk gegaan.

Eerst als lpg specialist, later ben ik ook apk keurmeester en airco specialist geworden.

In 1996 ben ik werkplaats manager geworden bij Nova Classica een bedrijf gespecialiseerd in Volvo en Jaquar. Bij dat bedrijf deden we behalve onderhoud ook volledige restauratie van klassieke auto’s.

In 2001 heb ik besloten dat ik mijn opgedane kennis over wou brengen op jongeren en ben ik als docent autotechniek les gaan geven op een ROC.

Mijn liefde voor Volvo was toen al erg groot en aangezien ik voor Nova Classica ook alle inkoop en relatiebeheer deed, had ik veel contacten op Volvo gebied.

Kort nadat ik in het onderwijs werkte ben ik ook mijn eigen bedrijf gestart. In eerste instantie om Volvo liefhebbers van goede en voordelige onderdelen te voorzien. Dat bedrijf heet Scandparts.

Na een paar jaar kwam ik in contact met Rica en aangezien er in de regio Friesland weinig ondersteuning was op het gebied van Volvo tuning, ben ik toen dealer geworden.

Ik doen dit puur voor hobby, werk nog steeds in het onderwijs en vind het op deze manier mooi om ook van de moderne techniek op de hoogte te blijven.

Voor mij gaat het om een tevreden klant en gaat mijn service altijd net even een stapje verder, ik zeg altijd “niet tevreden, geld terug!” Dit kan je ook terug zien in de recensies op mijn Facebook pagina.

Mocht je nieuwsgierig zijn, kom gerust eens langs voor een bak koffie.

Aangezien ik dit naast mijn reguliere baan doe is het wel handig om van te voren even te appen of te bellen.

Groeten Ed Namink