ONZE EXTRA`S


Dealerservice

Heeft uw auto of motor regulier onderhoud nodig? De RICA ECM software heeft een zeer hoge kwaliteit, zodat u gegarandeerd 100% dealerservice behoudt. Wordt de RICA sofware overschreven door een update vanuit de fabriek, dan installeert de RICA dealer de aangepaste software gratis opnieuw. De updates van de fabriek zijn vanzelfsprekend in deze update meegenomen!

Milieuvriendelijk - vermindert brandstofverbruik binnen de emissienorm

Met alle RICA ECM upgrades blijft de CO2 uitstoot binnen de norm van de huidige emissiewetgeving. Op het gebied van milieuvriendelijk autorijden, gaan wij echter nog een stap verder. Bij sommige auto’s wordt de CO2 emissie tot 15% teruggebracht, met een beduidend lager brandstofverbruik als resultaat.

Maximale betrouwbaarheid

De RICA ECM upgrades zijn met een grote vakkundigheid ontworpen, zodat de betrouwbaarheid van uw auto, niet in het geding komt (mits de auto goed is onderhouden in overeenstemming met de service van de fabrikant). Alle prestatieverbeteringen blijven binnen de maximale toleranties van de motor en de aandrijflijn.

Klantenservice en ondersteuning

Het netwerk van erkende RICA-agenten bestaat uit merk gebonden dealers, onafhankelijke service specialisten en automotive diagnose centra. Bij de RICA ECM upgrades bent u verzekerd van gratis technische ondersteuning en back-up vanuit dit gevestigde RICA netwerk. Al onze agentschappen krijgen volledige back-up en support van de RICA distribiteur en RICA Engineering.

TUV gecertificeerd

Onze software is TUV gecertificeerd. Het is een belangrijk Europees vignet dat staat voor kwaliteit en veiligheid.
ISO 9001 gecertificeerd
Met onze ISO 9001 certificering hebben wij hét internationaal erkende certificaat voor kwaliteitsmanagement in handen. Het schrijft systematische controle voor van de RICA ECM software ontwikkelingsactiviteiten. De productieprocessen en controlesystemen van onze producten, zijn optimaal gestroomlijnd. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd. Ook service is een belangrijke pijler binnen dit kwaliteitsmanagementsysteem; we monitoren continue of we voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze klanten.

Klanttevredenheid

En bent u ondanks alles niet tevreden, of zijn er problemen met de software? Laat het ons altijd weten, we lossen het graag voor u op!


Sports Downpipe

High Performance Downpipes - Grote diameter downpipe - Roestvrijstalen constructie - High flow katalysator - Verminderde tegendruk - Verbeterde toename in vermogen en koppel - Verbeterde turbocharger >>

method chiptuning

Stap 1: Uitlezen ECM Via de OBD2 diagnosestekker wordt de originele software van de ECM uitgelezen. Dit proces kan enkele minuten tot een uur duren, afhankelijk van de auto en de het type >>

OVER RICA

Over Rica

Onze Extra`s

Schoner Milieu

Motorsport

Wat Doet Rica Nog Meer?

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

ISOFTLOADER I

The iSoftLoader allows you to tune your car by yourself.isoftloader

INTERCOOLER VOLVO S40/V40

intercooler